Coöperatie van Makers

We MAKEN meubels, objecten en interieurs in onze werkplaatsen voor verschillende disciplines; hout en metaalbewerking, architectuur en techniekeducatie. Bij het maken zorgen we dat vele anderen kunnen MEEDOEN. Dit zijn onze cliënten uit de dagbesteding, stagiaires, scholieren en vrijwilligers.

De werkplaats van de Coöperatie van Makers is een leer-, werk- en ontmoetingsplaats waar ruimte is voor ieders talent en creativiteit en waar we niet alleen de werkplaatsen en materialen, maar waar we vooral ook kennis, ervaringen en ideeën DELEN.

Dit delen komt voort uit de overtuiging dat iedereen een plek verdient. Wij, als Coöperatie van Makers, nemen graag onze verantwoordelijkheid en maken een veilige, open werkplek voor iedereen.

Een plek waar vele disciplines vertegenwoordigd zijn, maar niet in afzonderlijk afgebakende werkplekken. De ondernemers delen de ruimtes, hun kennis en ervaringen. Niet alleen onderling, maar ook met hun medewerkers (cliënten, stagiaires en vrijwilligers). En daarmee maken zij meedoen mogelijk.

Ben jij een ondernemende vakman/vrouw, gespecialiseerd in metaal en met een sociaal hart, die graag wil samenwerken? Grijp dan nu je kans en kom praten bij de Coöperatie van Makers!

 

Corona en de Coöperatie van Makers

We blijven doorgaan met mooie dingen maken. Gelukkig is onze werkplaats groot genoeg om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Voor onze veiligheid en de veiligheid van de Meemakers is de werkplaats gesloten voor publiek, alleen op afspraak bent u welkom. We zorgen er dan voor dat er een fijne overlegplek beschikbaar is.