De Coöperatie van Makers zoekt nieuwe leden!

Ben jij een ondernemende vakman/vrouw, gespecialiseerd in metaal en met een sociaal hart, die graag wil samenwerken? Grijp dan nu je kans en kom praten bij de Coöperatie van Makers!

De coöperatie is in opbouw, al doende ontdekken we samen de beste vorm. Daarom zoeken wij een flexibel iemand die graag wil meedenken en met ons wil bouwen aan de coöperatie. Iemand die zich in anderen kan verplaatsen en openstaat voor samenwerking. Daarnaast is het belangrijk dat je ook je eigen projecten binnenhaalt, een ondernemer bent.

Wij zijn vijf creatieve en bevlogen sociaal ondernemers en vormen sinds eind 2017 samen de Coöperatie van Makers. Onze gezamenlijke missie is een duurzame samenleving; dat betekent anders omgaan met mens en materiaal. Met als motto MAKEN, MEEDOEN, DELEN brengen wij dit in praktijk door samen met cliënten van dagbesteding, vrijwilligers en stagiaires uit het praktijkonderwijs meubels, objecten en interieurs te maken. Daarnaast krijgen basisschoolkinderen hier technieklessen en kunnen particulieren terecht in de werkplaatsen voor een workshop of eigen werk.

In ons pand – een stijlvolle oude meubelfabriek in Culemborg – zijn werkplaatsen voor hout en metaalbewerking, architectuur en techniekeducatie. Het is een leer-, werk- en ontmoetingsplaats waar ruimte is voor ieders talent en creativiteit. Niet alleen de werkplaatsen en materialen worden gedeeld, maar vooral ook kennis, ervaringen en ideeën – tussen de ondernemers onderling, maar ook met de medewerkers (cliënten, stagiaires en vrijwilligers). En daarmee maken wij meedoen mogelijk. Het is onze overtuiging dat iedereen een plek verdient!

Afspraak maken? Mail: info@cooperatievanmakers.nl of bel: 06-40366938.