Hoera! Ons minimumbedrag is ruimschoots binnen! Hartelijke dank aan alle gulle gevers!

Vandaag, op 6 juni, is er ongeveer 7.000 euro opgehaald. Om het eindbedrag van 15.000 euro bij elkaar te brengen hebben we nog tot half juli. Op de website van Crowd About Now (CAN) lijkt het alsof we al op 173% zitten. Dat is verwarrend! CAN gaat namelijk uit van het minimumbedrag dat we moesten opgeven, maar daarvan kunnen we de trap plus het sanitair nog niet realiseren.

Dus zetten we er allemaal nog even flink de schouders onder. We waren al actief tijdens de gezellige Pasar Malan op 19 mei. De komende tijd zijn de leden van de coöperatie te vinden op verschillende evenementen die in en rond Culemborg plaatsvinden. Daar gaan we op zoek naar nog meer supporters!

Wil je nog meedoen? Dat kan op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/cooperatievanmakers