Coöperatie van Makers

maken, meedoen, delen

We MAKEN meubels, objecten en interieurs in onze werkplaatsen voor verschillende disciplines; hout en metaalbewerking, architectuur en techniekeducatie. Bij het maken zorgen we dat vele anderen kunnen MEEDOEN. Dit zijn onze cliënten uit de dagbesteding, stagiaires, scholieren en vrijwilligers.

De werkplaats van de Coöperatie van Makers is een leer-, werk- en ontmoetingsplaats waar ruimte is voor ieders talent en creativiteit en waar we niet alleen de werkplaatsen en materialen, maar waar we vooral ook kennis, ervaringen en ideeën DELEN.

Dit delen komt voort uit de overtuiging dat iedereen een plek verdient. Wij, als Coöperatie van Makers, nemen graag onze verantwoordelijkheid en maken een veilige, open werkplek voor iedereen.

Een plek waar vele disciplines vertegenwoordigd zijn, maar niet in afzonderlijk afgebakende werkplekken. De ondernemers delen de ruimtes, hun kennis en ervaringen. Niet alleen onderling, maar ook met hun medewerkers (cliënten, stagiaires en vrijwilligers). En daarmee maken zij meedoen mogelijk. 

Coöperatie-lid worden?

Ben jij een ondernemende vakman/vrouw met een sociaal hart die graag wil samenwerken? Grijp dan nu je kans en kom praten bij de Coöperatie van Makers!

Lees meer..

Steun de Makers!

Onze werkplaatsen moeten veiliger en beter. Een goede trap en voldoende sanitair kosten veel geld. Daarom zijn we een crowdfunding campagne gestart. Als je onze campagne steunt, krijg je daar natuurlijk wat voor terug. Naast eeuwige dank is er ook een concreet cadeaupakket! Klik op de button en bekijk het hele verhaal.

crowdfunding