Culemborgs Bakhuis

Herinrichting Culemborgs Bakhuis, Culemborg

De opdracht van de eigenaren van Fijnbakkerij Bouwman was het ontwerpen van een nieuwe winkelinrichting met een ambachtelijke uitstraling.

Een belangrijke ingreep was de verplaatsing van de entrée. Hierdoor ontstond meer loopruimte en is de koffiecorner toegankelijker geworden. Een ander belangrijk punt was dat de schoonheid van het pand ook binnen voelbaar en zichtbaar werd.

Dit is bereikt door de meubels een eigen identiteit te geven en gebruik te maken van pure materialen, massieve eiken bladen gedragen door zwarte staalplaat of kokerprofielen.

De gedateerde winkel heeft plaats gemaakt voor een ambachtelijke bakkerswinkel met vrij uitzicht op de bakkerij en een gezellige eetkamer voor koffie en wat lekkers uit de winkel.

  • JAAR

    2015